Juridisch overview

Privacy beleid
Als dienstverlener realiseert Voogd & Voogd Verzekeringen B.V. zich dat de bescherming van
persoonsgegevens van klanten en derden van essentieel belang is voor haar bedrijfsvoering.
Persoonsgegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.
Op alle verwerkingen van persoonsgegevens is ons privacy beleid van toepassing. Voogd & Voogd Verzekeringen B.V. houdt zich daarbij aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens. De verwerking van persoonsgegevens is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens te ’s-Gravenhage, onder nummer 1018302.

Voogd & Voogd Verzekeringen B.V. heeft een Privacyverklaring opgesteld om u zo volledig en
transparant mogelijk te informeren over de wijze waarop persoonsgegevens worden verwerkt en over
uw rechten op inzage, verbetering en/of verwijdering van gegevens.

Bezoek aan onze website
Als u onze website bezoekt registreren wij algemene bezoekgegevens. Daarbij kunt u denken aan de meest bezochte pagina’s zodat wij weten wat u interessant vindt. Dit stelt ons in staat om onze dienstverlening te verbeteren. De gegevens verwerken wij op een geaggregeerd niveau (niet herleidbaar tot een individu).
Wij nemen de nodige technische maatregelen om het bezoek aan en het gebruik van de website te beveiligen en om misbruik te voorkomen. Heeft u een zwakke plek ontdekt in onze website en/of in een van onze internetdiensten dan stellen wij het zeer op prijs als u ons hierover informeert. De wijze waarop u dat kunt doen leest u in onze Responsible Disclosure.

Cookies
Op de website maken wij gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de Website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en voor uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website goed functioneert en ze onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Hebt u bezwaar tegen het gebruik van cookies, dan kunt u deze in uw internetbrowser uitschakelen. Meer informatie over het gebruik van cookies vindt u in onze Cookiestatement.