Over ons

Welkom bij Voogd & Voogd! In de verzekeringsbranche zijn wij een belangrijke schakel tussen (online) adviseurs en verzekeraars. Samen met onze 600 medewerkers zijn we verantwoordelijk voor de acceptatie en administratie van schadeverzekeringen, premie-incasso, schadeafhandeling en uitbetaling.

De geschiedenis van Voogd & Voogd gaat terug tot 1909. Gestart als ‘De Voogd’s Assurantiekantoor’ een eenmansbedrijf in Middelharnis, heeft de onderneming sinds de oprichting een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt; van adviseur naar gevolmachtigde, tot serviceprovider voor ruim 2.500 adviseurs en 20 verzekeraars. Eerder dan wie ook in de branche zagen we het belang en de kansen van kantoor- en procesautomatisering.

Dagelijks zijn we bezig met innovatie. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een continue focus op vernieuwing en verbetering. Wij geloven namelijk dat ieder proces altijd beter kan – al is het op een detail, want in de details schuilt het verschil. Wij geven dus volmondig toe: ja, wij zijn de ‘onverbeterlijke verbeteraars’. 

IT-platform

Voogd & Voogd heeft in de afgelopen jaren een state of the art IT-platform ontwikkeld dat continu vernieuwd wordt. Al tientallen jaren maken duizenden adviseurs hier 24/7 gebruik van. 

Nationale-Nederlanden

Sinds 2017 heeft ook de verzekeraar Delta Lloyd voor ons platform gekozen en hebben zij hun volledige administratie van particuliere schadeverzekeringen aan ons uitbesteed. Nadat Delta Lloyd is overgenomen door Nationale-Nederlanden, heeft ook deze verzekeraar besloten haar portefeuille particuliere schadeverzekeringen op ons platform onder te brengen. Deze activiteiten zijn ondergebracht in de onderneming Nationale-Nederlanden Verzekeren Services B.V. (NNVS).

Voogd & Voogd Group

Zo bestaat de Voogd & Voogd Group uit diverse ondernemingen (waaronder ook Diks Verzekeringen) en beheren we in totaal ruim 600 miljoen euro schadepremie. CEO Michael de Nijs is samen met Bas de Voogd (Voorzitter van de Supervisory Board) en investeringsmaatschappij Five Arrows Principal Investments van de familie Rothschild aandeelhouder.

Via deze link kunt u meer lezen over het beloningsbeleid van Voogd & Voogd Verzekeringen B.V., De Voogd's Assurantiekantoor en Voogd & Voogd Intermediary Services. 

Sponsoring
Wij zijn betrokken sponsor van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Kijk voor meer informatie ook op www.voogdopen.com.

Carrièrekansen

Fijn dat je ons gevonden hebt! We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die ons komen helpen om net dat stapje extra te doen voor onze klanten en onze techniek verder willen ontwikkelen. Ben je benieuwd wat wij doen en hoe jij ons kunt helpen? We vertellen je er alles over op onze vacaturewebsite.