Welkom bij Voogd & Voogd!

Fijn dat je ons gevonden hebt! Voogd & Voogd is de businesspartner van jouw verzekeringsadviseur. Dit betekent dat wij je adviseur op de achtergrond ondersteunen en ervoor zorgen dat hij jou op de beste manier kan adviseren en helpen.

Aanspreekpunt en contact opnemen

Als je onze naam in je verzekeringsdocumenten bent tegen gekomen, ben je via jouw adviseur onze klant. Dit betekent ook dat wij bepaalde verantwoordelijkheden hebben richting jou. Verzekeraars hebben ons toestemming gegeven om namens hen verzekeringen te accepteren en te administreren, dit heet een volmacht. Ook incasseren wij de premies, behandelen schades en betalen deze uit. Het kan dus zijn dat je een brief of mail ontvangt uit naam van Voogd & Voogd.

Jouw eerste aanspreekpunt blijft altijd je adviseur. Hij of zij kan jou advies geven en je helpen een verzekering te vinden die het beste bij jouw situatie past. Ook in het geval van een schade of bij vragen over je premiebetaling staat je adviseur graag voor je klaar.

Inzage polisvoorwaarden

Wilt u uw polisvoorwaarden inzien, bekijkt u deze via deze onafhankelijke site.

Heb je een klacht?

Dat vinden we vervelend om te horen. Voogd & Voogd streeft ernaar om jouw belangen zo goed mogelijk te behartigen. We hebben uiteraard een klachtenprocedure welke we hier uitgebreid uitleggen.

Polismap app

Heb je de Polismap app al gedownload? Als jouw adviseur hier gebruik van maakt, vind je in deze beveiligde app alle informatie over je verzekeringen. Heb je een autoverzekering afgesloten dan vind je ook je groene kaart in de app. Daarnaast kun je eenvoudig wijzigingen doorgeven en een schade melden. Je kunt de Polismap app downloaden via de App Store of Google Play, of inloggen op www.polismap.nl. Heb je nog geen account? Klik dan op ‘Nog geen account’. Na het beantwoorden van een aantal vragen wordt je account aangemaakt en kun je gebruikmaken van alle gemakken die Polismap je biedt. 

Heb je algemene vragen over betalingen, schade, wijzigingen of andere zaken, zoek dan het antwoord op je vraag in het overzicht met veelgestelde vragen.

Verzekeringskaarten

Om een overzicht te geven van wat er wel en niet vergoed wordt als je schade hebt, zijn er verzekeringskaarten ontwikkeld. Op deze kaarten staat een samenvatting van de polisvoorwaarden die je ontvangt wanneer je een verzekering afsluit. Ook kunnen de kaarten je helpen oriënteren op de verschillende mogelijkheden die er zijn, zodat je met gerichte vragen naar je adviseur kunt. Klik op de knop hier beneden om de verzekeringskaarten in te zien. Informatie over premies staat niet op de verzekeringskaarten. Voor advieskaarten klik je hier.