Fijn dat je ons gevonden hebt! We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die ons komen helpen om net dat stapje extra te willen doen voor onze klanten en onze techniek verder te ontwikkelen.

Binnen Voogd & Voogd Verzekeringen zit nagenoeg alles wat je bij een verzekeraar ook tegen zou komen: schadebehandeling, acceptatie, financiën, marketing, HRM, sales en een klantcontactcenter. Onze IT-collega’s van Voogd & Voogd Intermediary Services zijn helemaal thuis in de wereld van .NET, CQRS, Docker, Python, MongoDB en Angular. En nog veel meer natuurlijk. Voor Nationale-Nederlanden Verzekeren Services kennen we ook vele van de bovengenoemde functies. 

Wij komen er ons bed voor uit om alles wat we in het verleden al hebben opgebouwd elke dag weer beter te maken. Dit zorgt ervoor dat je bij Voogd & Voogd een wereld binnenstapt waarin je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ontdek wat bij jou past en wat je wilt bereiken. Dan zorgen we er samen voor dat dat gaat lukken! Uiteraard bieden we je daarbij ook een marktconform salaris, een 13e maand, een goede reiskostenvergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Help jij mee om de #1 te blijven binnen de verzekeringsbranche? 
Bekijk dan onze vacatures en laat van je horen.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. 

Lab
Whiteboard

Junior BI specialist

Als Junior BI Specialist in onze organisatie ben je data-analist en datawarehouse-developer in één. Omdat data voor Voogd & Voogd van cruciaal belang zijn en wij steeds meer toffe dingen met data willen doen, zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die met ons mee kunnen denken over en werken aan het aanbieden van data. Je vormt grote hoeveel-heden data om tot informatie en onderzoekt deze op trends en afwijkingen. Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van de rapportagebehoeften op management- en operationeel niveau. Dat kunnen we niet alleen en daarom hebben wij jouw hulp nodig om ons datawarehouse en de informatievoorziening nog beter te maken.

MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT

Medewerker Servicedesk

Als Medewerker Servicedesk ben je de spil tussen techniek en gebruiker. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze collega's en aangesloten adviseurs die op softwaregebied vragen hebben over ons eigen administratiepakket. Je denkt mee op gebruikersniveau en helpt mee aan het verbeteren van onze software. Je bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag om jouw klant nu, maar ook in de toekomst, nog beter van dienst te kunnen zijn. Eigenlijk ben je dus de spil tussen de business en ICT die ervoor zorgt dat de vragen over ons administratiepakket worden vertaald naar een integrale informatievoorziening, ofwel die ervoor zorgt dat onze kennisbank gevuld wordt. 

MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT

Schadebehandelaar Automotive Particulieren

Als Schadebehandelaar Automotive Particulieren voor NNVS zet je jouw creativiteit in om de schade binnen de beschikbare mogelijkheden zo goed mogelijk te regelen voor jouw klant. Hierbij durf je knopen door te hakken. Je behandelt samen met je collega’s de verschillende schades, zodat je van elkaar weet wat de status is en jij daarmee de klant op elk moment te woord kunt staan. Juist in een voor de klant vervelende situatie zoals dat bij een schade het geval is, kun jij als Schadebehandelaar jouw toegevoegde waarde laten zien. Dit alles doe je in een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde, geen schade hetzelfde en geen klant hetzelfde is!

MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT