Fijn dat je ons gevonden hebt! We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die ons komen helpen om net dat stapje extra te willen doen voor onze klanten en onze techniek verder te ontwikkelen.

Binnen Voogd & Voogd Verzekeringen zit nagenoeg alles wat je bij een verzekeraar ook tegen zou komen: schadebehandeling, acceptatie, financiën, marketing, HRM, sales en een klantcontactcenter. Onze IT-collega’s van Voogd & Voogd Intermediary Services zijn helemaal thuis in de wereld van .NET, CQRS, Docker, Python, MongoDB en Angular. En nog veel meer natuurlijk. Voor Nationale-Nederlanden Verzekeren Services kennen we ook vele van de bovengenoemde functies. 

Wij komen er ons bed voor uit om alles wat we in het verleden al hebben opgebouwd elke dag weer beter te maken. Dit zorgt ervoor dat je bij Voogd & Voogd een wereld binnenstapt waarin je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ontdek wat bij jou past en wat je wilt bereiken. Dan zorgen we er samen voor dat dat gaat lukken! Uiteraard bieden we je daarbij ook een marktconform salaris, een 13e maand, een goede reiskostenvergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Help jij mee om de #1 te blijven binnen de verzekeringsbranche? 
Bekijk dan onze vacatures en laat van je horen.

Lab
Whiteboard

Medewerker Frontoffice

Als Medewerker Frontoffice handel je vragen en verzoeken van adviseurs op het gebied van acceptatie, schadebehandeling en financiën grotendeels zelfstandig af. Je bent het eerstelijns telefonisch contact voor adviseurs, maatschappijen en eindklant.

MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT

.NET Developers

We zijn altijd op zoek naar goede .NET Developers die ons komen versterken. Als .NET Developer heb je te maken met veel verschillende opdrachten en technieken in een snel veranderende omgeving. Van aanpassingen in het bestaande applicatielandschap tot het ontwikkelen van nieuwe systemen volgens de nieuwste technieken. Denk hierbij aan NoSQL, object-relationalmapping en het gebruik van technieken zoals inversion of control en dependancy injection. Je bouwt mee aan moderne applicaties voor onze klanten, adviseurs en medewerkers. Dat kunnen we niet alleen en daarom hebben wij jouw hulp nodig om onze software nog beter te maken.


MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT

Automation test engineer

Als automation test engineer heb je te maken met veel verschillende opdrachten en technieken in een snel veranderende omgeving. Van het testen van aanpassingen in het bestaande applicatielandschap tot het valideren van nieuwe systemen volgens de nieuwste technieken. Je tests richten zich op de verschillende niveaus: functioneel, technisch, user interface en performance. Je bouwt mee aan moderne applicaties voor onze klanten, adviseurs en medewerkers. Dat kunnen we niet alleen en daarom hebben wij jouw hulp nodig om onze software nog beter te maken.


MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT

Schadebehandelaar Particulieren NNVS

Als Schadebehandelaar Particulieren NNVS zet je jouw creativiteit in om de schade binnen de beschikbare mogelijkheden zo goed mogelijk te regelen voor jouw klant. Hierbij durf je knopen door te hakken. Je behandelt samen met je collega’s de verschillende schades, zodat je van elkaar weet wat de status is en jij daarmee de klant op elk moment te woord kunt staan. Juist in een voor de klant vervelende situatie zoals dat bij een schade het geval is, kun jij als Schadebehandelaar jouw toegevoegde waarde laten zien. Dit alles doe je in een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde, geen schade hetzelfde en geen klant hetzelfde is!


MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT

Acceptant Schadeverzekeringen Zakelijk Multibranche

Als Acceptant Schadeverzekeringen Zakelijk Multibranche ben je allereerst verantwoordelijk voor het bedienen van de adviespartners, de onafhankelijke intermediairs. Dat betekent onder andere: het accepteren van nieuwe aanvragen, het uitbrengen van offertes, het leveren van maatwerkoplossingen en het klankborden over verzekeringsoplossingen. Het vastleggen en bewaken van vakkennis is een belangrijk onderdeel van de functie, alsmede het actief sturen op kwaliteit, service en productrendement. Verder heb je zeer regelmatig contact met verzekeraars en bouw je daar je netwerk verder uit.


MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT