Fijn dat je ons gevonden hebt! We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die ons komen helpen om net dat stapje extra te willen doen voor onze klanten en onze techniek verder te ontwikkelen.

Binnen Voogd & Voogd Verzekeringen zit nagenoeg alles wat je bij een verzekeraar ook tegen zou komen: schadebehandeling, acceptatie, financiën, marketing, HRM, sales en een klantcontactcenter. Onze IT-collega’s van Voogd & Voogd Intermediary Services zijn helemaal thuis in de wereld van .NET, CQRS, Docker, Python, MongoDB en Angular. En nog veel meer natuurlijk. Voor Nationale-Nederlanden Verzekeren Services kennen we ook vele van de bovengenoemde functies. 

Wij komen er ons bed voor uit om alles wat we in het verleden al hebben opgebouwd elke dag weer beter te maken. Dit zorgt ervoor dat je bij Voogd & Voogd een wereld binnenstapt waarin je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ontdek wat bij jou past en wat je wilt bereiken. Dan zorgen we er samen voor dat dat gaat lukken! Uiteraard bieden we je daarbij ook een marktconform salaris, een 13e maand, een goede reiskostenvergoeding en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Help jij mee om de #1 te blijven binnen de verzekeringsbranche? 
Bekijk dan onze vacatures en laat van je horen.

Lab
Whiteboard

Medewerker Frontoffice

Als Medewerker Frontoffice handel je vragen en verzoeken van adviseurs op het gebied van acceptatie, schadebehandeling en financiën grotendeels zelfstandig af. Je bent het eerstelijns telefonisch contact voor adviseurs, maatschappijen en eindklant.


MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT

.NET Developers

We zijn altijd op zoek naar goede .NET Developers die ons komen versterken. Als .NET Developer heb je te maken met veel verschillende opdrachten en technieken in een snel veranderende omgeving. Van aanpassingen in het bestaande applicatielandschap tot het ontwikkelen van nieuwe systemen volgens de nieuwste technieken. Denk hierbij aan NoSQL, object-relationalmapping en het gebruik van technieken zoals inversion of control en dependancy injection. Je bouwt mee aan moderne applicaties voor onze klanten, adviseurs en medewerkers. Dat kunnen we niet alleen en daarom hebben wij jouw hulp nodig om onze software nog beter te maken.


MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT

Automation test engineer

Als automation test engineer heb je te maken met veel verschillende opdrachten en technieken in een snel veranderende omgeving. Van het testen van aanpassingen in het bestaande applicatielandschap tot het valideren van nieuwe systemen volgens de nieuwste technieken. Je tests richten zich op de verschillende niveaus: functioneel, technisch, user interface en performance. Je bouwt mee aan moderne applicaties voor onze klanten, adviseurs en medewerkers. Dat kunnen we niet alleen en daarom hebben wij jouw hulp nodig om onze software nog beter te maken.


MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT