Fijn dat je ons gevonden hebt! We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die ons komen helpen om net dat stapje extra te willen doen voor onze klanten en onze techniek verder te ontwikkelen.

Binnen Voogd & Voogd Verzekeringen zit nagenoeg alles wat je bij een verzekeraar ook tegen zou komen: schadebehandeling, acceptatie, financiën, marketing, HRM, sales en een klantcontactcenter. Onze IT-collega’s van Voogd & Voogd Intermediary Services zijn helemaal thuis in de wereld van .NET, CQRS, Docker, Python, MongoDB en Angular. En nog veel meer natuurlijk. Voor Nationale-Nederlanden Verzekeren Services kennen we ook vele van de bovengenoemde functies. 

Wij komen er ons bed voor uit om alles wat we in het verleden al hebben opgebouwd elke dag weer beter te maken. Dit zorgt ervoor dat je bij Voogd & Voogd een wereld binnenstapt waarin je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ontdek wat bij jou past en wat je wilt bereiken. Dan zorgen we er samen voor dat dat gaat lukken!

Help jij mee om de #1 te blijven binnen de verzekeringsbranche? 
Bekijk dan onze vacatures en laat van je horen.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. 

Lab
Whiteboard

Automation test engineer

Als automation test engineer heb je te maken met veel verschillende opdrachten en technieken in een snel veranderende omgeving. Van het testen van aanpassingen in het bestaande applicatielandschap tot het valideren van nieuwe systemen volgens de nieuwste technieken. Je tests richten zich op de verschillende niveaus: functioneel, technisch, user interface en performance. Je bouwt mee aan moderne applicaties voor onze klanten, adviseurs en medewerkers. Dat kunnen we niet alleen en daarom hebben wij jouw hulp nodig om onze software nog beter te maken.


MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT

Administratief medewerker Financiën

Als administratief medewerker Financiën ben je verantwoordelijk voor een adequate dienstverlening aan adviseurs en verzekeraars van Voogd & Voogd. Tevens ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de administratie van Voogd & Voogd.


MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT

HR Adviseur

Als HR Adviseur ben je een gedegen en stevige gesprekspartner voor de leidinggevenden en medewerkers van Voogd & Voogd en houd je continu aansluiting met de organisatiedoel-stellingen. Je bespreekt, analyseert, interpreteert en adviseert. Je weet je goed staande te houden binnen een dynamische organisatie en je gesprekspartners ook in alle hectiek van de juiste adviezen te voorzien.


MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT

Medewerker salarisadministratie

Als Medewerker Salarisadministratie ben je een dienstverlener in hart en nieren. Op dagelijkse basis verwerk je zelfstandig de salarisgegevens zodat salarissen, loonbelasting en alle bijbehorende premies op tijd betaald worden. Daarnaast houd je je bezig met alle mutaties op personeelsgebied die je je maar bedenken kunt. Je stelt rapportages op en checkt de data.  Je hebt dus een analytisch vermogen, je bent secuur en AFAS en Excel hebben geen geheimen voor jou. 


MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT

Administratief medewerker Financiën (VSP)

Als Medewerker Financiën ben je verantwoordelijk voor een adequate dienstverlening aan adviseurs en verzekeraars en ben je verantwoordelijk voor de volledige verwerking van de financiële administratie van Vandien Serviceprovider (VSP). Wanneer nodig zal je bijspringen bij verwerking van de financiële administratie van de Voogd Groep. Je verricht deze werkzaamheden vanuit onze locaties in Oud Beijerland en Middelharnis.

MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT

Medewerker Servicedesk

Als Medewerker Servicedesk ben je de spil tussen techniek en gebruiker. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze collega's en aangesloten adviseurs die op softwaregebied vragen hebben over ons eigen administratiepakket. Je denkt mee op gebruikersniveau en helpt mee aan het verbeteren van onze software. Je bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag om jouw klant nu, maar ook in de toekomst, nog beter van dienst te kunnen zijn. Eigenlijk ben je dus de spil tussen de business en ICT die ervoor zorgt dat de vragen over ons administratiepakket worden vertaald naar een integrale informatievoorziening, ofwel die ervoor zorgt dat onze kennisbank gevuld wordt. 

MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT

Schadebehandelaar Automotive Particulieren

Als Schadebehandelaar Automotive Particulieren voor NNVS zet je jouw creativiteit in om de schade binnen de beschikbare mogelijkheden zo goed mogelijk te regelen voor jouw klant. Hierbij durf je knopen door te hakken. Je behandelt samen met je collega’s de verschillende schades, zodat je van elkaar weet wat de status is en jij daarmee de klant op elk moment te woord kunt staan. Juist in een voor de klant vervelende situatie zoals dat bij een schade het geval is, kun jij als Schadebehandelaar jouw toegevoegde waarde laten zien. Dit alles doe je in een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde, geen schade hetzelfde en geen klant hetzelfde is!

MEER INFORMATIE SOLLICITEER DIRECT