Mathé Kuijpers - Mathé Kuijpers assurantiën en hypotheken b.v.

Het is 1990 als voor Mathé Kuijpers een jongensdroom in vervulling gaat; zelfstandig ondernemer zijn in de financiële en verzekeringsbranche. Kuijpers: “Vanaf het prille begin werken we samen met Voogd & Voogd. Zij bieden een enorm gemak aan digitale diensten, zijn hun tijd ver vooruit en hebben alle noodzakelijke volmachten tot hun beschikking.”

Mathé Kuijpers assurantiën en hypotheken b.v. is een onafhankelijk financieel intermediair waar de klant altijd terecht kan voor advies op maat. “Verzekeren blijft mensenwerk, zeker als je optimaal advies wil geven op basis van een gedegen risicoanalyse om vervolgens de best passende oplossing te bieden,” zegt Kuijpers. “Neem bijvoorbeeld een bromfietsverzekering. De klant neemt contact met ons op, wil een verzekering afsluiten en dan ook direct met die bromfiets gaan rijden. Dan biedt Klik & Sluit® van Voogd & Voogd de oplossing, want binnen een half uur is de zaak geregeld en kan de klant verzekerd op weg.”

“Natuurlijk, ook wij zien de ontwikkelingen in de markt en ervaren de toegenomen belangstelling voor het online ‘doe-het-zelf verzekeren’. Echter het merendeel van verzekeringnemers in Nederland blijft een grote behoefte aan advies houden, advies dat het beste tot stand komt in de persoonlijke sfeer. Want dan ben je optimaal geïnformeerd over de specifieke klantsituatie en kan je gericht adviseren. Dat je als onafhankelijk intermediair op nieuwe ontwikkelingen in moet spelen spreekt voor zich. Ook wij zijn volledig digitaal ingericht, beschikken over verschillende digitale toegangen voor consumenten tot onze dienstverlening, maar onze focus blijft gericht op de klant en zijn specifieke wensen. Door onze verregaande samenwerking met Voogd & Voogd zijn wij in staat om die dienstverlening voortdurend te optimaliseren. De Klik & Sluit® modules bieden een ongelooflijk hoge toegevoegde waarde en via MijnPolisMap® kunnen onze klanten online de status van hun verzekeringspakket raadplegen.”

“De veranderingen in de verzekeringsbranche gaan razendsnel. De digitalisering van de dienstverlening volgt die ontwikkelingen op de voet en Voogd & Voogd loopt daarin voorop. Maar zolang de onafhankelijk intermediair open, eerlijk en transparant de klanten adviseert, zal zijn functie altijd blijven bestaan,” besluit Kuijpers.

Mathé Kuijpers, Mathé Kuijpers assurantiën en hypotheken b.v.