Herman van Ark - Kantoor Van den Berg

"De particuliere verzekeringsmarkt is een vechtersmarkt", zegt Herman van Ark, directeur van Kantoor Van den Berg uit Hierden. "Echter door onze samenwerking met Voogd & Voogd staan we als partners in business ijzersterk. Met de Klik & Sluit® modules kunnen we onze klanten nu net die extra aandacht geven waardoor zij de best passende verzekering krijgen."

Kantoor Van den Berg is een zelfstandig financieel adviesbureau, gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en makelaardij. In 1984 treedt Herman van Ark bij Van den Berg in dienst, maar na een jaar krijgt hij de mogelijkheid deel te nemen als mede-eigenaar. Nog eens 7 jaar later neemt hij in 1992 het kantoor over. In 1999 besluit Van Ark zich te specialiseren op schadeverzekeringen en draagt het leven en hypotheek gedeelte over aan een compagnon. Zijn motto is: 'Met een passend verzekeringspakket kunnen onze klanten van een zorgeloos leven genieten.'

In 2003 komt Van Ark in contact met Voogd & Voogd, juist op het moment dat hij besluit meer online te willen gaan doen. De administratieve rompslomp kost hem teveel tijd die hij niet aan zijn klanten kan besteden. "Ik ben er van overtuigd dat het merendeel van onze klanten een goede service nog steeds belangrijker vindt dan de scherpste prijs", vervolgt Van Ark. "Dat neemt niet weg dat de prijs wel goed moet zijn. Door onze samenwerking met Voogd & Voogd kunnen wij meer tijd besteden aan goede advisering van onze klanten en tegelijkertijd hen een scherpe prijs voor hun schadeverzekeringen bieden.

Bovendien is Voogd & Voogd gespecialiseerd in autoverzekeringen, wat een belangrijk deel van onze portefeuille uitmaakt. Als iemand bijvoorbeeld op zaterdag een auto koopt en daar direct mee wil gaan rijden, dan wil hij geen 2 tot 3 dagen wachten totdat de polis rond is. En juist dan biedt Klik & Sluit® de perfecte oplossing. 24 uur per dag en 7 dagen per week online een polis af kunnen sluiten. We hebben in dat kader zelfs afspraken kunnen maken met autodealers in de regio. Als zij een auto verkopen en snel een verzekering af willen sluiten, nemen zij contact met ons op en de klant kan in de meeste gevallen binnen een half uur verzekerd in zijn 'nieuwe' auto stappen," besluit Van Ark.

Herman van Ark, Kantoor Van den Berg