Kees van der Kooij - Gonlag van Ruyven

Klanten worden mondiger en zijn zich beter bewust van de vele mogelijkheden die internet, ook op het gebied van verzekeringen, hen biedt. "Wil je als intermediair de klant maximaal van dienst zijn, dan moet je op die ontwikkelingen inspelen. Voogd & Voogd biedt met de Klik & Sluit® modules de flexibiliteit om onze klantgerichtheid naar een hoger niveau te tillen," zegt Kees van de Kooij van Gonlag van Ruyven.

Gonlag van Ruyven uit Maassluis heeft jarenlang ervaring in verzekeringen en financiële diensten voor particulieren en bedrijven. Klantgerichtheid en klantenbinding staan hoog in het vaandel; de dienstverlening wordt daar volledig op afgestemd. "Internet vervult een cruciale rol in de verzekeringssector. Wij werken al meer dan 10 jaar samen met Voogd & Voogd om de vele mogelijkheden van internet via Klik & Sluit® modules maximaal te benutten," vervolgt Van der Kooij.

"Voogd & Voogd biedt ons, naast hun eigen merken, toegang tot 20 verzekeraars. Zo kunnen wij uitermate snel verschillende alternatieven naast elkaar zetten en de klant best passende verzekering bieden. Dat geldt voor de prijs, maar zeker ook voor de voorwaarden en de wijze van schadeafhandeling. We presenteren in één oogopslag het beste aanbod en als de klant akkoord is, sluiten we online de verzekering af. De acceptatie via Klik & Sluit® gaat supersnel. Onze focus in de samenwerking met Voogd & Voogd ligt op autoverzekeringen en in 99% van de gevallen gaat onze klant verzekerd de deur uit."

"Gonlag van Ruyven heeft de ambitie om de komende jaren nog verder te groeien. Groeien in omvang, maar zeker ook groeien in klantgerichtheid. Cruciaal in die groeiambitie is de regie in eigen hand houden en met Klik & Sluit® van Voogd & Voogd kunnen we beiden realiseren," besluit Van der Kooij.

Kees van der Kooij, Gonlag van Ruyven