Johan Heerma en Herman van der Bij - Dutsen.nl

Om de moderne verzekeringsklant optimaal van dienst te kunnen zijn is het essentieel om snel en adequaat via internet antwoorden te kunnen geven. “Wij zijn dé Friese vergelijkingssite voor mensen die nu verzekeringen online willen regelen. Dat durven wij te beweren sinds we in maart 2009 voor de oplossingen van Voogd & Voogd kozen,” zeggen Johan Heerma en Herman van der Bij van Dutsen.nl.

Dutsen.nl is een initiatief van Bij Heerma verzekeringen uit Sneek. “Er zijn heel wat verzekeringsmaatschappijen waar klanten via het internet verzekeringen kunnen afsluiten. Echter, ze staan vaak ver van de klant en bieden nauwelijks een serieuze mogelijkheid om de verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken,” vervolgt Heerma. “Voordat we gebruik maakten van de Klik & Sluit® oplossingen van Voogd & Voogd merkten we regelmatig dat een aantal maatschappijen hun processen online niet goed voor elkaar hadden en dat ging ten koste van de kwaliteit van onze adviezen,” voegt Van der Bij daar aan toe.

Heerma: “Omdat wij onze klanten ook online optimaal van dienst willen zijn hebben we de website www.dutsen.nl ontwikkeld. Het is een vergelijkingssite in ons Friese werkgebied waar particulieren het aanbod van 20 verzekeringsmaatschappijen met elkaar kunnen vergelijken. En dat is nu juist het bijzondere aan onze samenwerking met Voogd & Voogd. Want naast de unieke Klik & Sluit® oplossingen bieden zij via MijnPolisMap® ook de mogelijkheid dat onze klanten inzage hebben in de verzekeringen die zij bij ons hebben lopen.”

"Toen wij in 2009 onze samenwerking met Voogd & Voogd startten, hadden we daar wel een bepaald beeld bij, maar nu ruim anderhalf jaar later overtreffen de resultaten onze verwachtingen. De snelheid waarmee zaken worden afgehandeld, het gemak van de Klik & Sluit® oplossingen, het automatisch maken van nieuwe berekeningen voor bijvoorbeeld autoverzekeringen. Bij Voogd & Voogd hebben ze de Backoffice zo goed voor elkaar dat die voor ons als een uitstekend Management Informatie Systeem functioneert waarmee we toekomstig beleid kunnen ontwikkelen,” besluit Van der Bij.

Johan Heerma en Herman van der Bij, Dutsen.nl