Marc Diks - Diks Verzekeringen

Het internet speelt voor het intermediair een cruciale rol. 'Sinds 2004 werken wij samen met Voogd & Voogd omdat zij modules hebben ontwikkeld om verschillende verzekeringen gemakkelijk met elkaar te vergelijken die we vervolgens online af kunnen sluiten. Bovendien zijn zij, net als wij, gespecialiseerd in automotive', aldus Marc Diks.

Marc Diks is directeur van Diks Verzekeringen in IJselstein dat al sinds 1997 actief is op het internet. 'Wij zagen al vrij vroeg het groeiende belang van het internet als verkoopondersteunend instrument en zijn ervan overtuigd dat het internet een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Voogd & Voogd heeft met het ontwikkelen van hun unieke Klik & Sluit® modules op die trend ingespeeld en sluit daarmee naadloos aan op de behoeften van het intermediair', vervolgt Diks.

'Het grote voordeel van onze samenwerking met Voogd & Voogd is dat we via Klik & Sluit® één toegang hebben tot 19 belangrijkste verzekeraars in de markt, echt een 'one-stop-shopping' model.

Voogd & Voogd is een partner die nooit stilstaat en voorop wil lopen in het ontwikkelen van op het internet gebaseerde oplossingen. Hun uitgebreide kennis van de automotive markt en het daarop aansluitende aanbod zorgen ervoor dat ik zelden 'nee' hoef te verkopen.

Door hun volmachtstatus worden aanvragen uitermate snel en betrouwbaar verwerkt en al even snel geaccepteerd. Zodoende ben ik in staat om binnen twee dagen na een aanvraag de polis bij mijn klanten op de deurmat te hebben. En via MijnPolisMap® kan ik mijn klanten een webapplicatie bieden waar zij hun polissen digitaal kunnen opbergen en inzien,' besluit Diks.

Marc Diks, directeur Diks Verzekeringen