Assurantie Advieswinkel van Sintmaartensdijk - Patrick van Sintmaartensdijk

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen de dienstverlening van de in 1966 opgerichte Assurantie Advieswinkel van Sintmaartensdijk. Patrick van Sintmaartensdijk heeft op 15 juni 1999 de zaak van zijn vader overgenomen. Sinds 2004 werkt hij samen met Voogd & Voogd en maakt hij onder andere gebruik van de Klik & Sluit® Webmodules en Aplaza. ‘Het slechts één keer invoeren van gegevens vanuit de eigen administratie is het  unieke aan Aplaza,’ zegt Van Sintmaartensdijk.

‘Met de Klik & Sluit® Webmodules hebben onze klanten op onze website een aantal modules tot hun beschikking die hen in staat stellen om snel premies te vergelijken tussen nagenoeg alle grote verzekerings-maatschappijen in Nederland. Zeker op het gebied van autoverzekeringen bieden we onze klanten daarmee een unieke oplossing. De beste verzekering is met één druk op de knop zo geregeld,’ vervolgt Van Sintmaartensdijk.

‘Aplaza biedt bovendien volledige ketenintegratie binnen de verzekeringsbranche. Mijn grootste voordeel haal ik uit de Documenten en Berichten Service (DBS) van Aplaza. Kopiepolissen, nota’s en groene kaarten krijgen we digitaal aangeleverd en worden direct verwerkt in de polissen van onze klanten. Het grote voordeel hiervan is dat we voor nieuwe assurantieaanvragen beschikken over volledig papierloze dossiers. Geen grote papieren archieven meer, maar alles digitaal met de meeste recente gegevens over de verzekering en de verzekeringnemer. Natuurlijk krijgen onze klanten, als zij dat wensen, gewoon hun papieren polis thuis gestuurd, maar ook daar merken we dat de digitalisering sterk groeiende is. Immers, met een digitale polis weet je zeker dat je naar de laatste versie van je polis kijkt,’ gaat Van Sintmaartensdijk verder. ‘Ook daarvoor biedt Voogd & Voogd met MijnPolisMap® een
prachtige digitale oplossing.’

‘Op het gebied van geautomatiseerde dienstverlening loopt Voogd & Voogd ver voorop in de sector. Zij investeren voortdurend in het creëren van digitale oplossingen waar assurantieadviseurs werkelijk hun voordeel mee kunnen doen. Een goede adviesfunctie binnen de verzekeringswereld blijft cruciaal, maar je ziet wel dat de klant in de toekomst steeds meer digitaal gaat doen. Door de samenwerking met Voogd & Voogd en de geïntegreerde oplossingen van Aplaza wordt mij een enorme tijdsbesparing geboden die ik volledig in kan zetten voor het nog beter adviseren van mijn klanten,’ besluit Van Sintmaartensdijk.

 

Patrick van Sintmaartensdijk, Assurantie Advieswinkel van Sintmaartensdijk