Paul van Selms - UnitedConsumers

"De branchespecifieke innovaties en de hoge graad van procesautomatisering, dat maakt Voogd & Voogd de ideale partner voor ons", volgens Paul van Selms, directeur en eigenaar van UnitedConsumers. Sinds 2006 werkt het bedrijf samen met Voogd & Voogd.

UnitedConsumers is aanbieder van vaste lasten met korting: energie, gsm, tanken en zorg- en autoverzekeringen. Deze kortingen kunnen vooral gerealiseerd worden door een uitzonderlijk hoge efficiency en automatiseringsgraad na te streven. "Juist daarom was onze keuze voor Voogd & Voogd eenvoudig", zegt Paul van Selms.

Na een samenwerking van nu al bijna tien jaar profiteert UnitedConsumers nog steeds van de vooruitstrevende ontwikkelingen van Voogd & Voogd. "Met de introductie van de ProlongatiePolisCheck (PPC) in 2011 konden wij onze dienstverlening verder uitbreiden en optimaliseren. Onze wensen vragen vaak om maatwerk, Voogd & Voogd heeft de ICT kracht om daaraan te voldoen. Dankzij efficiënte inrichting en het gebruikersgemak van PPC konden wij onze interne processen eenvoudig aanpassen. Dit heeft als gevolg dat wij onze klanten beter kunnen benaderen met de juiste informatie en hen soms zelfs een verbeterd aanbod qua premie kunnen doen", vertelt Van Selms.

Na het afstemmen van PPC op de communicatie en interne processen van UnitedConsumers was al snel duidelijk dat de samenwerking een succes is. Door PPC daalde het aantal royementen met ruim 20%. Het aandeel trouwe klanten nam verder toe. "Wij vinden het belangrijk om onderscheid te maken en een voorsprong te hebben in de branche. De samenwerking met Voogd & Voogd maakt dit niet alleen mogelijk, maar ook makkelijker", besluit Paul van Selms.

Paul van Selms, UnitedConsumers
Foto: Bas Poell (links) en Paul van Selms, directie UnitedConsumers