Maak kennis met Voogd & Voogd

Ons succesvolle totaalconcept neemt u veel werk uit handen. Met producten van vrijwel alle grote verzekeraars in één vergelijker en de services in onze Backoffice ondersteunen we u waar mogelijk, zodat u zich optimaal kunt richten op het adviseren van uw klant. Nieuwsgierig naar wat wij exact voor u kunnen betekenen?


INLOGGEN BACKOFFICE INLOGGEN MET DIGITAAL PASPOORT

Computer
Orb

Samenwerken met Voogd & Voogd?

Heeft u interesse in een nadere kennismaking, bel dan 0187 488 560 of stuur een e-mail naar relatiebeheer@voogd.com. We maken graag een afspraak met u. Via onderstaande link kunt u zich alvast verdiepen in onze samenwerkingsovereenkomst. Wilt u zich direct aanmelden? Vul dan het registratieformulier in.


START HIER

Als serviceprovider zijn we continu bezig om onze dienstverlening voor u te verbeteren. We zijn er dan ook trots op dat we in de afgelopen tien jaar al acht keer verkozen zijn tot ‘Beste serviceprovider in schadeverzekeringen’. Met een productpalet van 20 verzekeraars in zowel zakelijke als particuliere schadeverzekeringen kunt u uw klanten optimaal adviseren. Wij bieden u:

Hierin vindt u alle relevante informatie over klantgegevens, aanvragen, openstaande acties en een geavanceerd management dashboard. Ook polissen die niet bij ons worden geadministreerd zijn daar inzichtelijk, zodat u op een efficiënte manier uw portefeuille kunt beheren.

Onze nieuwe, moderne pakketvergelijker! In korte tijd stelt u een totaalpakket samen, inclusief pakketkorting en assurantiebelasting. Ook de extra autoregeling wordt automatisch in de berekening meegenomen. Polisvoorwaarden en verzekeringskaarten zijn eenvoudig in één overzicht te vergelijken en u kunt het pakket op ieder moment kosteloos wijzigen.

Een gebruiksvriendelijke vergelijker van premies en polisvoorwaarden voor zowel zakelijke als particuliere verzekeringen. Met de webmodules kunnen uw klanten op uw eigen website premies vergelijken en direct online verzekeringen afsluiten.

Met de PPC wordt u elke maand bij de prolongatie van automotive verzekeringen geïnformeerd over premiewijzigingen. U ontvangt een overzicht van de oude en de nieuwe premie, en per verzekerde krijgt u een opgave van het goedkoopste alternatief zoals dat berekend is in Klik & Sluit. U kunt zelf kiezen of u PPC wilt gebruiken en voor welke klanten u het in wilt zetten.

Via onze partners Aevitae en Felison bieden wij u ook de mogelijkheid zorg- en inkomensverzekeringen af te sluiten. Polissen die bij deze partijen zijn afgesloten zijn ook voor u inzichtelijk in Uw Backoffice 


Breid uw dienstverlening uit en bied uw klant altijd en overal toegang tot zijn persoonlijk dossier via uw eigen app! Wijzigingen doorgeven, schade melden, polissen inzien en beheren, het kan allemaal snel en eenvoudig via de Polismap app. Ook heeft uw klant altijd zijn groene kaart bij de hand en kan hij bij schade direct contact leggen met u of met hulpdiensten. Uiteraard is de app volledig opgemaakt in uw huisstijl.

In samenwerking met Dynamiq Coaching en Training bieden wij u de mogelijkheid om diverse trainingen te volgen, zoals outbound telefoneren, timemanagement en praktisch leidinggeven. Wij helpen u graag om uw vaardigheden nog verder te ontwikkelen zodat u nog beter in kunt spelen op alle kansen en ontwikkelingen die uw werk u biedt. De trainingen kenmerken zich door een persoonsgerichte aanpak en bevatten praktische tips waar u direct mee aan de slag kunt.

Via de Backoffice heeft u de mogelijkheid om voor zowel uw zakelijke als particuliere klanten serviceabonnementen in te regelen. Ook voor klanten waarvan de polissen niet bij Voogd lopen is dit mogelijk. U kunt ervoor kiezen om de incassoprocedure aan ons uit te besteden, ook kunnen wij de assurantiebelasting inhouden en de aangifte en afdracht aan de Belastingdienst verzorgen.

Om uw klanten een veilige, online omgeving te kunnen bieden zijn wij een samenwerking aangegaan met Dutch Media Lab. Een team van ontwikkelaars, designers en marketeers met een financiële achtergrond heeft een websiteconcept opgebouwd dat u helpt om op een eenvoudige manier een gebruiksvriendelijke website te lanceren. De website is voorzien van uw huisstijl en de rekenmodules van Voogd & Voogd.

Inpakken