Niels Brölman - Pricewise

  'Wij hebben voor Voogd & Voogd gekozen  vanwege het all-inclusive-concept: het    gebruiksgemak van de backoffice voor onze  medewerkers, de technische mogelijkheden  via iframes en API’s en het brede  productportfolio. Dit was de basis voor een  succesvolle samenwerking”, vertelt Niels  Brölman, directeurvan vergelijkingssite  Pricewise.

 Pricewise is een vergelijkingssite voor  energiecontracten, autoverzekeringen,  zorgverzekeringen, woonverzekeringen en  telecomabonnementen. Het bedrijf is opgericht door  Niels Brölman en Hans de Kok, twee Nederlandse  ondernemers die elkaar ontmoetten in Zuid-Afrika.  Daar kwamen ze op het idee om een  vergelijkingssite te starten, waarop consumenten gemakkelijk hun energiecontract en verzekeringen moesten kunnen vergelijken op prijs en kwaliteit. Dit met als doel deze markten transparanter te maken en de concurrentie tussen verzekeraars en leveranciers te stimuleren.

In 2006 is Pricewise opgericht. Deze innovatieve startup groeide al snel uit tot een van de grootste vergelijkingssites van Nederland en is al jaren dé vergelijkingssite als het om energiecontracten gaat. In zowel 2015 als 2016 is Pricewise bekroond tot populairste vergelijkingswebsite van het jaar.

Sinds 2009 werkt Pricewise samen met Voogd & Voogd. Brölman vertelt daarover: “De investeringsbereidheid van Voogd & Voogd in innovatie in combinatie met techniek is één van de belangrijkste pijlers van onze samenwerking. Dit stelt ons in staat om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.”

“Naast een innovatief bedrijf hebben wij Voogd & Voogd leren kennen als een kennisorganisatie. Het wederzijds delen van de ideeën en ervaringen zorgt voor een constructieve dialoog die ons in staat stelt om onze technische en commerciële ideeën uit te voeren”, besluit Brölman.

Niels Brölman, Pricewise